Niet bekend Feiten over flesjes water bedrukken

Het ontwerp voor het etiket is zelf vrij eenvoudigweg te vervaardigen betreffende een ontwerpsjablonen welke beschikbaar bestaan voor elk type fles.

We ontdekken dit essentieel teneinde voor te hebben met ons snellere aarde wegens een eerstvolgende generatie. Dus investeren we in verscheidene duurzame initiatieven, bij overige op het gebied betreffende dit behoud en de genezing betreffende groen, een schonere Noordzee en lokale liefdadigheid.

Wij bestaan wél een en al oor. Vanwege elke klant. Of jouw meteen vragen hebt over druktechnieken of een mooie deal. Bel gerust. We verder helpen jou reclame vervaardigen.

Tevens fungeert er bij het ontwerp rekening gehouden te worden met het vrijhouden van 30mm aan een linkerzijde. Die ruimte is bedoeld wegens de houdbaarheidsdatum en een verklaring met de ingrediënten. Adviezen voor dit ontwerpen met het etiket Maak jouw ontwerp op het formaat over 211x71mm (dat kan zijn inclusief 3 mm snijmarge omtrent) en lever je bestand met buiten de hulplijnen en -teksten uit een werktekening. Laat je afkomst doorlopen over een afloop (rooie lijn), hier geldt immers een minimale speling gedurende het snijden. Het belemmerd witranden na het snijden en zorgt ervoor het de achtergrond goed doorloopt met alle zijden. Een minimale lettergrootte die we aanraden kan zijn 6 pt. De leesbaarheid kan zijn verder afhankelijk betreffende het lettertype het gebruikt wordt.

Zij begrijpen hetgeen de opties voor een bedrukking bestaan, hoe ons logo zo goed geoorloofd tot zijn recht komt en die kleurcombinaties uit je merknaam dit mooist te combineren bestaan met dit product.

Zo u hier nauwelijks tijd wegens heeft dan kunnen we het ook voor u dan ook verrichten, geheel kosteloos. verzend uw merknaam, teksten en afbeeldingen tot ons toe per email en we maken er een leuk ontwerp met.

Dit label is standaard in full colour en gemaakt over kunststof zodat deze ons mooie uitstraling bezit én behoud als het flesje verschillende malen gebruikt word.

‘Vandaag besteld, morgen in huis’? Die vlieger zal jammer genoeg niet op. Wat dan immers? We tonen het aantal werkdagen levertijd en ons concrete leverdatum, waardoor je precies beseft als je jouw bestelling kan verwachten.

Dit ontwerp voor het etiket kan zijn alleen vrij eenvoudig te produceren betreffende een ontwerpsjablonen die beschikbaar zijn wegens ieder type fles.

Ons fles water laat zich gaarne meenemen in ons tas wegens dorstige momenten. Zo komt de logo ofwel boodschap alsnog op de meeste onverwachte momenten en plaatsen onder ogen over een dorstige drager. Ons sprankelend flesje water is ons tijdloos relatiegeschenk dat op ettelijke momenten betreffende pas kan aankomen.

Flesje 330 ml Promotionele flesjes water voorzien betreffende uw merknaam of strekking, geleverd in korte 330ml PET-flessen, afkomstig uit een gezonde bron. Beschikbaar van 96 flesjes, deze flesjes get more info worden afgeleverd met optionele kleur schroef / bril glazen dop.

Benieuwd tot de opties en op welke manier onze ontwerpstudio je reclameboodschap zo doeltreffend mogelijk kan inzetten? Stuur jouw logo mee betreffende je aanvraag en een ontwerpstudio ondersteunt je reclame vervaardigen!

De Bobble fles is precies zoals een bronwaterflesjes rondom bedrukt. In contrast tot de waterflesjes is dit ook niet op een etiket maar op ons rubberen band volbracht. Er zijn een paar varianten over de Bobble fles namelijk: een standaard Bobble herbruikbare fles en de Bobble fles betreffende carry cap.

Er bestaan er veel beursstands en elke stand bezit wel een premium wegens bezoekers. Waarom nauwelijks flesjes water? Klanten lopen alang wandelend betreffende de reclame over het beursterrein. Winkels

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Niet bekend Feiten over flesjes water bedrukken”

Leave a Reply

Gravatar